Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя

В перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей!

З нагоди цього свята, 1 червня на сцені Будинку культури Новоселицької МТГ відбувся святковий концерт «Свято дитинства», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Нудьгувати не довелося нікому, всі присутні на святі насолоджувалися співом вокальних ансамблів «Ліра», «Дзвіночки», «Мрія», Артема Галкевича, Гуцуляк Валерії, Івасюк Анастасії,Тодеріки Олексія, Гульпака Василя,Стоян Дарії, Івасюк Анастасії, Чиженко Марії, Руссу Анни, (керівники Аліна Маєруца).

Для всіх гостей танцювали хореографічні колективи «Inspiration dance studio» (керівник Олена Топорчан), «Дойна Буковиней» та «Черемшина»(керівник Кароліна Киріл).

Невід’ємною частиною свята стала виставка робіт гуртківців декоративно-прикладного відділу та художньої школи – результат високих творчих здібностей та вміннь дітей. (керівники Ірина Процюк, Наталя Олійник, Зінаїда Рускан, Галина Янкова, Ада Замар та Ірина Дорофтей).

Ведучими свята були Мирослава Лунік та Патрашко Габріела.

На святі завітала Марія Іллінічна Нікорич-Новоселицький міській голова, яка нагородила грамотами переможців Всеукраїнських, обласних, територіальних конкурсів та виставок.

Також на центральній площі міста була проведена акція «Не втрачай часу» ,де діти мали можливість відвідати різні тематичні локації. В якій активну участь прийняли вихованці та керівники туристсько-краєзнавчого відділу. Вони познайомили всіх охочих з подоланням смуги перешкод, з катамаранами, з різними видами карт та визначенням азимуту, маршрутом «Вісім чудес Новоселицької ТГ». Свято було гарним та яскравим!

Поділитися:
Перейти до вмісту