Храмове свято

6 травня- це велике релігійне свято “День Святого Георгія”, і саме в цей день наше місто святкує свій День народження, 567 років.
Новоселиця- маленьке містечко, але цілий Всесвіт, для ії мешканців, що має унікальну душу. Воно стало на рік поважнішим, мужнішим, мудрішим та ще прекраснішим. Вік додає йому лише шарму. Тут живуть великі перспективи і не менші сподівання, кожна вуличка має свою легенду, а кожна цеглина – історію.Воно,як і люди,мріє і живе.
З нашим містом пов’язані долі багатьох людей : народних артистів України, знатних учителів,лікарів,спортсменів,простих трудівників . Всі жителі нашого містечка – працелюбні та талановиті люди,які прагнуть мати гідне мирне життя ,світлу та щасливу долю.
З нагоди свята у великій залі Новоселицького будинку культури було проведено святковий концерт , учасниками якого були : вихованці КЗ «Центр позашкільної освіти», колективи та солісти Будинку культури, учні музичної школи, студія сучасного танцю «Діксі».
У фойє були представлені виставки робіт гуртківців КЗ «Центр позашкільної освіти», учнів художньої школи та міської бібліотеки.
Проведені цікаві майстер- класи, вікторини з історії Новоселиці.
На центральному стадіоні відбувалися спортивні змагання , а у парку проходили показові виступи туристів -водників.
З нагоди Дня народження рідного міста всіх новосельчан привітала міській голова Марія НІКОРИЧ і побажала мирного неба, спокою, злагоди, добробуту, здоров’я , родинного затишку та незгасимої віри у перемогу.
В кінці свята всі дітки отримали солодкі подарунки .Свято вдалось!
Поділитися:
Перейти до вмісту