” День відкритих дверей”

15 вересня у КЗ «Центр позашкільної освіти» відбулося свято дитинства, творчості та зустрічі – «День відкритих дверей». Цього дня до нас на гостини завітали діти та їх батьки, аби поринути у атмосферу творчості та познайомитися із всіма цікавими справами центру.
Свято пройшло в дружньому колі, учасники співали, прийняли участь у флешмобі, малювали малюнки на асфальті та залишили стікери з своїми уподобаннями на « Дереві бажань».
Із привітальним словом до вихованців,педагогів,батьків та гостей звернулися начальник відділу освіти Руснак Аделіна Іванівна та директор Лариса Іванівна Гуцуляк.
Кожен, хто переступив поріг дитячого закладу, мав змогу з поміж таких гуртків, як: «Образотворче мистецтво», «Петриківський розпис», «Юні флористи», «Чарівний гачок», «Паперопластика», «Моделювання іграшок-сувенірів», «Народний танець», «Народні ремесла», Природа і фантазія», «Бісероплетіння», «Майстерня рукодільниць», «Водний туризм», «Вокальний спів», «Сучасний танець», «Сценічна творчість» знайти для себе заняття до душі.
Керівники гуртків завжди гостинно зустрінуть та застосують свій педагогічний досвід, ентузіазм для того, щоб навчання було наповнене творчістю, цікавими зустрічами та новими перемогами.
Поділитися:
Перейти до вмісту