День вишиванки

День вишиванки –Всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції і об’єднати українців навколо спільного символу – вишиванки. Вишиванка – це символом краси та міцного здоров’я, щасливої долі, а також оберіг від усього лихого, що може статися в людському житті.
18 травня у фойє Будинку культури КЗ «Центр позашкільної освіти» зорганізував для своїх вихованців різні тематичні майстер-класи, де діти із задоволенням малювали, виготовляли барвисті вишиванки та оздоблювали їх різноманітними орнаментами всіх регіонів України ,написали побажання та склали квітку «Україна вишивана».
Вокальні групи «Дзвіночки» та «Мрія» підготували музичні композиції про вишиванку, а в кінці свята всіх присутніх об’єднав патріотичний флешмоб. На святі була присутня Руснак Аделіна Іванівна – начальник відділу освіти, яка привітала всіх присутніх зі святом і долучилася до майстер-класу «Україна вишивана». Завдяки таким заходам , формується світогляд вихованців бути єдиними, будувати майбутнє нашої держави .
Поділитися:
Перейти до вмісту