День захисту дітей.

Перший день літа видався сонячним і ніщо не затьмарило дитячого свята. В Новоселиці його провели весело, змістовно і… смачно.  А – ще у спортивному ритмі.  З самого ранку сильні, сміливі і спритні хлопчики й дівчатка мали змогу зайнятись улюбленим видом спорту, в міському парку для них розгорнули декілька локацій.

Ближче до полудня винуватці свята перемістилися до центральної площі міста, де відбувся святковий концерт «Щасливе дитинство» від вихованців Центру позашкільної освіти. Слухаючи улюблені пісні, діти мали можливість відвідати туристичну локацію «Стежками рідного краю», майстер класи «Феєрія творчості» та «Виконання листівок в графічній техніці», малювати на асфальті, пройтися «Лабіринтами щасливого дитинства». А ще пізнали чималого цікавого, поспілкувавшись з працівниками соціальної сфери громади, пожежно-рятувальної служби, волонтерами відділення Товариства Червоного Хреста, офіцерами поліція і ЗСУ. Хлопці і дівчата мали можливість відвідати книжкову виставку «Дитинство –  країна мрій та книжкових забав», помилуватись творчими роботами учнів художньої школи та вихованців Центру позашкільної освіти.

Щасливого дитинства і безтурботних канікул дітлахам побажала начальник відділу освіти міської ради Аделіна Руснак. А директор Центру позашкільної освіти Лариса Гуцуляк  вручила вихованцям грамоти – за досягнення та активну участь у житті закладу.

«Коронним» виступом став дует юного, а вже такого титулованого і знаменитого Артема Галкевича та його наставниці Аліни Маєруци, а завершальним акордом – флешмоб у виконанні популярних «Діксі».

Смачним акцентом свята традиційно було морозиво, яким дітлахів пригостили за сприяння Новоселицької міської ради.

Поділитися:
Перейти до вмісту