СЮРПРИЗИ І СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ТИХ, ХТО БУВ ЧЕМНИМ !

Насичений подіями рік добігає кінця,  наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. І розпочинається вона  Днем Святого Миколая – одним з найулюбленіших дитячих свят.

Цікаво та весело відзначили його у КЗ «Центр позашкільної освіти» та КУ «Новоселицька публічна  бібліотека». Ведуча ознайомила дітей з історією свята, розповіла  про благодіяння Миколая-Чудотворця.

На свято завітав сам вельмиповажний Миколай, з яким  діти станцювали енергійний  танець та заспівали веселу пісню. Також були проведені майстер-класи на новорічно-різдвяну тематику. Під завісу свята діти отримали подарунки від Святого Миколая, а сюрпризом став перегляд художнього фільму «Пригоди Миколая».

На святі були присутні  Лія Арсеній,  начальник відділу соціального захисту населення міської ради, та Олексій Андрієш, в.о директора КУ «Центр надання соціальних послуг» міської ради.

У Центрі позашкілля дякують Новоселицькій  міській раді (Марія Нікорич), Новоселицькій агенції економічного розвитку і транскордонної співпраці (Світлана Скрикуляк) та приватній підприємиці Тетяні Куті  за сприяння у проведенні свята і солодкі подарунки Щирі посмішки, які є джерелом щастя, були на обличчі у кожного і кожної.

Поділитися:
Перейти до вмісту