ПЕРЕМОЖНІ ІГРАШКИ-СУВЕНІРИ ВІД ЮНИХ НОВОСЕЛИЦЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ!

На базі Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді» відбувся обласний конкурс юних дизайнерів серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернівецької області. Провели його в онлайн форматі за участі 112 юних конкурсантів, серед яких були і вихованці КЗ «Центр позашкільної освіти» Новоселицької міської ради.

Конкурсанти демонстрували свої дизайнерські таланти в двох номінаціях:  дизайн іграшки і дизайн інтер’єру, вони презентували свої творчі роботи, розповіли та показали послідовність виготовлення конкурсних робіт, демонструючи свої творчі здібності на високому рівні.

За результатами оцінювання журі, юні дизайнери з Новоселицької ТГ стали переможцями. Перше місце посіла Ксенія Гасюк, гурток «Виготовлення іграшки-сувеніру» (керівник — Ірина Дорофтей), номінація «Дизайн іграшки». Ксенія вишила патріотичну прикрасу на ялинку. Перші місця і у Владислава Тодеренчука та Єлизавети Мар’янчук, вихованців гуртків «Народна творчість» і «Моделювання іграшок-сувенірів» (керівники — Наталія Олійник та Альона Бабина), у номінації «Дизайн інтер’єру». Владислав та Єлизавета виготовили казковий будинок Святого Миколая.

Вихованців-переможців та їх керівників нагородили Дипломами Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової державної адміністрації.

Вітаємо! Творчих успіхів і нових перемог!

Поділитися:
Перейти до вмісту