І ВИСТУПАМИ ЮНИХ АРТИСТІВ НАСОЛОДИЛИСЬ, І НА ЗСУ ЗАДОНАТИЛИ!

Новорічна атмосфера, піднесений настрій та щасливі усмішки юних артистів… У великій залі Новоселицького Будинку культури відбувся новорічний концерт за участі вихованців КЗ «Центр позашкільної освіти», який пройшов під гаслом «Підтримай ЗСУ своїм донатом».

Глядачі поринали у святкову атмосферу, щойно переступивши поріг фойє Будинку культури — там була представлена новорічно-різдвяна виставка робіт вихованців декоративно-ужиткового та еколого-натуралістичного відділів ЦПО (керівники — Ірина Процюк, Наталія Олійник, Ада Замар, Ірина Дорофтей та Альона Бабина).

Святкову програму розпочали колядники, які віншували глядачів та засіяли їх пшеницею — з щирими побажаннями миру та добра. А потім з новорічними і різдвяними піснями на сцену виходили Амелія  Княгницька, Валерія Крояло, Дарія Стоян, Артем Галкевич, Дар’я Агратіна, Даміана Ротар, Анастасія Кока, Валерія Зелена, Аріна Аглопіна, Емма Гусан, квінтет «Ліра», вокальні групи «Дзвіночки», «Мрія», «Смайл», танцювальні колективи «Butterfly», «Діксі» та «Мерцішор» (керівники — Аліна Маєруца, Валерія Гуцуляк, Юлія Сервецька та Емма Миндреску).

Учасників святкового дійства привітала Новоселицький міський голова Марія Нікорич, побажавши юним артистам та їх наставникам наснаги і творчих здобутків, а всім нам — Перемоги! І головне — не забувати, завдяки кому ми маємо можливість і працювати, і свята відзначати. Саме для них, для наших славних ЗСУ глядачі задонатили 2800 гривень. Їх передадуть на потреби наших земляків-захисників.

Поділитися:
Перейти до вмісту